Kulttuurikiihkoilua Kirjat, leffat & musiikki. Ilman niitä olisin tyytyväisempi kissaeläimenä.

Sukupuuton partaalla aivan aiheesta

  • Self explanatory
    Self explanatory

Mä en tiä, onko musta tullut joku helvetin rakkauspuristi, mutta mä olen alkanut vihaamaan kaikkea sellaista vaikutuksen tekemistä toiseen. Siis sitä sellaista väkinäistä, mikä siis liittyy treffeihin ja Tinderiin ja kaikkeen siihen roinaan. Onko ihmisiltä johonkin hukkunut sellainen autenttisuuden ihaileminen? Siis sellainen puhdas halu kohdata aito toinen aitona omana itsenään. Ei se nyt mitenkään perustavaa laatua väärinkään voi kuitenkaan olla, että arvostaa toista niin paljon, että tahtoo antaa toiselle ihmiselle mahdollisuuden nähdä itsensä sisimpään ihan siinä ”ensisilmäyksellä”.

Mä itse arvostan sellaista kohtaamista kahden epävarman ja arkailevan ihmisen kesken jotenkin paljon suuremmaksi kuin mikään laskelmoitu todennäköisyys viettää juhannushäitä viimeistään tulevana suvena. Ja siitä sitten se keskimääräinen television naimisohjelmien todistama avioliiton arki. Miksi ihmiset haluavat teeskennellä täydellisyyttä, vaikka kaikki tietävät sen kuitenkin valehteluksi? Kuunnelkaa vaikka Vestaa mieluummin! Ei rakkaus vaan ala hinnalla millä hyvänsä.

 

Niin siis anteeksi nyt vain, mutta musta se kaikki on vain jotenkin aivan saatanan loukkaavaa kaikkea rakkauden nimellä kulkevaa kohtaan. Se on ensinnäkin roolissa olemista siiheksi, kunnes asetettu tavoite on saavutettu. Ja sitten vielä jaksetaan ihmetellä, että miksi vähän joka toinen leimataan narsistiksi, jos aikuiset ihmiset oikeasti käyttäytyvät kuvaamallani tavalla. Ja uskokaa tai älkää, mutta ne käyttäytyy. Siinä määrin, että se vie kaiken uskon lajin säilyttämisen tarpeellisuudelta. Se että minut saa katsomaan maailmaa Pentti Linkolan silmin, ei tietenkään ole iso taikka vaikea tehtävä, mutta ei se silti vähennä sitä tosiseikkaa, että ihmiset ovat tänä päivänä aivan ulapalla etsiessään rakkautta.

 

Ja jos vielä halutaan ottaa keskusteluun tämä sosioekonominen sekoilu, joka tilaston valossa vaikuttaa siltä, ettei suomalaisilla miehillä ole enää koulutusta, ammattia, lapsia taikka puolisoita, niin siitäkin voin kyllä kertoa joitakin perusteltuja kantojani. Voin helposti, mutta sen raivonpurkauksen liittäminen tähän yhteyteen vaikuttaisi vähän ikävältä tahralta, jos sen suhteuttaa siihen jalohkoon ajatukseen, josta tämä teksti sai kimmokkeensa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset